Aparatul X-WAVE reprezinta o solutie extrem de eficienta pentru remodelarea si reintinerirea pielii. Acesta foloseste o tehnologia noua cu efecte imediate, rezultate vizibile si o rata mare de satisfactie in randul pacientilor.

X-WAVE foloseste terapia cu unde de soc acustice care este eficienta pentru tratarea celulitei (gradul I, II, III), tratarea tesutul conjunctiv, rejuvenarea pielii si cresterea elasticitatii acesteia, stimuland in acelasi timp sistemul limfatic. Acest aparat are o aplicare NEDUREROASA si nu necesita un regim special. In plus, este un tratament rapid ce ofera o rata de satisfactie excelenta raportata la pacientii din intreaga lume.

Oscilatiile undelor acustice induc vibratii in tesutul conjunctiv.

Circulaţia sangelui si producerea de colagen este stimulata semnificativ.

Tesutul se relaxeaza si este tonifiat. Fermitatea si elasticitatea dermului creste.

Pacientii prezinta de obicei imbunatatiri ale texturii si elasticitatii pielii, pielea este mai ferma si este redus aspectul pielii denivelate.

Imbunatatirea fluxului sanguin: cresterea de noi vase capilare, cresterea microcirculaţiei, alimentarea cu oxigen si cresterea ratei metabolice in zona afectata.

Remodelarea colagenului: impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor.

Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, ingrosate, de colagen.

Eliminarea rezidurilor: stimularea mecanica a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului si elimina lipidele din celulele adipoase subdermale.